Beleef Spanje ... en maak een bezichtigingstrip om de regio te ontdekken!

Deze trips zijn de beste manier om de gewenste streek en mogelijke vastgoedprojecten binnen uw budget te ontdekken, samen met onze partner ter plaatse.  Ons verhuurappartement op deze website staat ter beschikking voor vakantie- of bezichtigingstrip Spaans Vastgoed. Vraag naar de mogelijkheden!

In tegenstelling tot vele georganiseerde bezichtigingsreizen die diverse bemiddelaars voorstellen tegen een op-het-oog kleine vergoeding om u zo snel mogelijk een aankoopbeslissing te laten nemen via een rijkelijk gevuld bezichtigingsprogramma, laat mijn partner zijn klanten vrij en worden bezichtigingen in onderling overleg afgestemd en is er zeker ook vrije tijd om op eigen gelegenheid de omgeving te verkennen.

Wanneer u als voorbereiding samen met mijn partner ter plaatse tot een uiteindelijke selectie bent gekomen, bent u rijp om ter plaatse te bezichtigen!  Mijn partner verzorgt het vastgoedaanbod, wij geven heel wat tips over de regio!

Kom eenvoudigweg woningen bekijken in Spanje!  Boek een voordelige vlucht, raadpleeg ons eventueel voor gewenste accommodatie, en mijn partner ter plaatse laat uw geselecteerde panden bezichtigen.  Meest gekozen bezichtigingstrips zijn vluchten heen op donderdagavond en terug op zondagavond ... U ontdekt zoveel op korte tijd!