Project El Campico de Honor te Sorbas

El Campico de Honor

DORP TE KOOP!

Investeer in dit unieke project!

El Campico de Honor is een Andalusisch dorp dat herbouwd is zoals het vroeger was. Het ligt op een vlakte omringd door de schitterende bergen van de Cabrera en het natuurreservaat Cabo de Gata in de Spaanse provincie Almería. Een dorp gelegen op korte afstand van de belangrijkste snelweg en binnen 20-30 minuten van stranden, golfbanen, het vliegveld van Almería, de oude Moorse plaats Mojácar (met haar stranden, nachtleven en restaurants) en belangrijke plaatsen.

Pueblo de Honor beschikt over een mix aan woningen, uiteenlopend van appartementen met 1 slaapkamer en tussenwoningen met 2 en 3 slaapkamers tot een villa met 3 slaapkamers en commercieel onroerend goed. In de prijzen van alle woningen zijn de volgende zaken standaard opgenomen: tralies voor de ramen, pre-installatie van airconditioning (warm en koud) in de woonkamer en de master-bedroom en compleet televisie-, telefoon- en Internet systeem.

Dit nieuw herbouwde dorp zou perfect gebruikt kunnen worden als zeer speciaal hotel of Bed & Breakfast. In totaal zijn er 21 slaapkamers verdeeld over 11 woningen en 1 commerciële unit die gebuikt kan worden als bar / restaurant.

Vraag naar onze volledig uitgewerkte presentatie!

 

···
  • Afdrukken
  • Vraag extra info
  • +32 474 45 95 85
 
[x]

Ik wens extra info over "Project El Campico de Honor" - met als referentie "El Campico de Honor"

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.