FIETSTOERISME!

Fietsen in Andalusië

Heerlijk fietsen in Andalusië ... elke dag een andere etappe, een nieuw landschap, een kersverse uitdaging. Kortom: een ideale ideale mix van zon, zee, strand, fietsen en ontspanning. Naast het fietsen ook tal van leuke activiteiten mogelijk en mooie excursies naar Granada, Almeria, Mini-Hollywood etc. Ook niet-fietsers kunnen hier volop van genieten.

In Mojacar (Costa de Almeria) vind je alles wat een fietsershart sneller doet slaan. Er heerst een bijzonder microklimaat dat met heel milde temperaturen het fietsen en/of trainen zeer aangenaam maakt. Het wegennetwerk is in een perfecte staat en het appartement is prachtig gelegen met panoramische zichten op zee en bergen, op korte afstand van fietsenwinkel waar men racefietsen (of MTB/stadsfietsen) kan huren (vooraf reserveren uiteraard, ongeveer 20€/dag, 100€ waarborg, helm en pedalen zelf mee te nemen) en een overzichtelijke fietskaart ontvangt voor alle mogelijke niveaus (of je kan ook met de fietsgroep vanaf het hotel meefietsen onder begeleiding). De fietsen kunnen in het appartement of hotel gestald worden.

Het is een streek waar men zowel vlak, licht heuvelend als in de cols kan fietsen. De vele profwielrenners, amateurwielrenners en wielertoeristen die hier al gefietst hebben zijn er unaniem van overtuigd dat dit één van de mooiste en rustigste fietsregio's van Spanje is.

Organiseer uw eigen fietsvakantie in Mojacar in combinatie met onze verhuurpanden!

 

···
  • Afdrukken
  • Vraag extra info
  • +32 474 45 95 85
 
[x]

Ik wens extra info over "FIETSTOERISME!"

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.